Iepazīstinām ar jaunāko OMEGA Seamaster Diver 300M

Iepazīstinām ar jaunāko OMEGA Seamaster Diver 300M

Klasisks kā Bonds 
Pulkstenis OMEGA, kas veltīts Džeimsa Bonda sešdesmitaqjai gadadienai, ir klasisks visa veida izpausmēs un veidots atbilstoši Aģenta 007 stilam. Pulkstenim Seamaster Diver 300M ar 42 mm diametra korpusu no nerūsejošā tērauda ir kontrastējoša zila ciparnīca, ar rodiju pārklāti detalizēti stundu un minūšu rādītāji, sekundārais rādītājs ar alumīnija pārklājumu. 

Animēts aizmugures vāciņš 
Bonda siluets, kurš rotē savu ieroci, ir vispārzināmā ievadaina, kas šajā pulkstenī atainota uz aizmugures vāciņa, izskaistināta ar mikrostrukturizētu metāliskumu. Muarē efekta animācija saistīta ar sekundārā pulksteņa rādītāja kustību, tadēļ vizualizētā animācija neapstājas nekad. 

Dubultas detaļas 
Papildinot dinamisko aizmugurējo vāciņu, pulkstenim OMEGA Seamaster Diver 300M pieejamas dažādas ciparnīcas funkcijas, bet dizaina elementi saistīti ar Bonda vēsturiski diženajām filmām. 

Bonda iedvesmots lādīte 
Piemiņas pulksteņa Seamaster kolekcionāri savā īpašumā iegūs arī zilu oriģinālā Diver 300M modeļa lādīti no koka. Kastītes dizains iedvesmots no klasiskās Bonda filmas sākuma epizodes, kā arī tai ir slepena poga labajā pusē.

 

Skatīt OMEGA Seamaster Diver 300M šeit -->> 

Iepazīstinām ar jaunāko OMEGA Seamaster Diver 300M JAMES BOND