Jaunums no TAG HEUER

Jaunums no TAG HEUER

Jaunais TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph ir ideāls pulkstenis nebeidzamiem piedzīvojumiem un pētījumiem.
Šis jaunais pulkstenis papildina TAG Heuer Aquaracer kolekciju, kas pazīstama ar savu izcilo kvalitāti un uzticamību. Jaunā modeļa stiprās puses ir tā vieglums un izturība, kas padara to par ideālu pavadoni brīvā dabā.

TAG Heuer Aquaracer filozofija vienmēr ir balstījusies uz ideālu apvienošanos ar stihijām, vienlaikus saglabājot dabisko eleganci. 2022. gada martā izstādē Watches and Wonders TAG Heuer piemēroja šo filozofiju oriģinālajam TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph, kas prezentēja pirmo pulskteni ar saules enerģijas mehānismu.

Jaunais TAG Heuer ir izstrādājis šo pulksteni no titāna ar pārsteidzošu metālisku dizainu, kas vēl vairāk uzlabo kvalitāti un izturību. TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph ir ideāls kompanjons,  kas veidots, lai nodrošinātu komfortu, uzticamību un izturību.

Jaunais TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph izmanto gaismu Super-Luminova pulksteņa elementu izgaismošanai. Pateicoties melnajiem indeksiem, stundu, minūšu un centrālajām bultiņām polāri zilā krāsā, kas pārklāti ar Super-Luminova, pulksteņu īpašnieki var ne tikai redzēt savas ierīces tumsā, bet arī nodarboties ar iemīļotajām lietām jebkurā diennakts laikā.

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 ir unikāla, daļēji caurspīdīga ciparnīca, kas ļauj mehānismam uzlādēties no saules stariem. To papildina polāri zilā krāsa, kas simbolizē ziemeļblāzmu, kas izgaismo naktis aiz polārā loka, norādot uz TAG Heuer Aquaracer filozofijas pirmsākumiem. Smalkā un sportiskā rokassprādze ir arī izgatavota no titāna, lai nodrošinātu ergonomiku un labāku izturību pret stihijām un apdraudējumiem, ar kuriem jūs varat saskarties savos piedzīvojumos.

TAG Heuer Solargraph mehānisms ir pazīstams ar to, ka izmanto sauli, neierobežotu enerģijas avotu, un piedāvā daudzas garantētas priekšrocības. Izmantojot Solargraph mehānismu, pulksteņa baterija nav jāmaina: tā uzlādējas no saules vai mākslīgā apgaismojuma. Divu minūšu tiešu saules staru iedarbības ir pietiekami, lai pulkstenis darbotos visas dienas garumā. Pēc pilnas uzlādes, nepilnas 20 stundas uzturoties saulē, pulkstenis var darboties līdz sešiem mēnešiem bez gaismas iedarbības. Ja pulkstenis pārstāj darboties, pateicoties īpaši efektīvam uzlādes laikam, ir vajadzīgas tikai desmit sekundes, lai tas atsāktu funkcionēt jebkura gaismas avota iedarbībā.

TAG Heuer sadarbojas ar La Joux-Perret manufaktūru Lašodefondā, Šveicē, lai izstrādātu šo uzticamo un efektīvo mehānismu Calibre TH50-00. Kalibrs TH50-00 ir izstrādāts un ražots tikai TAG Heuer, un tam ir 5 gadu paplašinātā garantija.

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph ir pieejams divās versijās: oglekļa sakausējuma ar gaismas materiālu un no titāna.

 

Tag Heuer WBP1112.FT6199 ---->>>

Tag Heuer WBP1180.BF0000 ---->>>

 

 

TAG HEUER prezentē jaunumu
AQUARACER PROFESSIONAL 200 SOLARGRAPH - ideāls kompanjons aktīvai atpūtai