Jaunie Speedmaster Super Racing

Jaunie Speedmaster Super Racing

SPEEDMASTER SUPER RACING 
Speedmaster Super Racing ar 44,25 mm diametru ir pasaulē pirmais pulkstenis ar Spirate™ sistēmu, kas ir OMEGA līdzsvara spirāles precīzas regulēšanas mehānisms. 

SPIRATE™ 
Spirate™ sistēma ir jauna, revolucionāra un patentēta spirāle, kas ļauj īstenot augstas precizitātes ātruma regulēšanu. Pateicoties OMEGA mehānismam, sertificētā vidējā ikdienas kustību kļūda sasniedz vien no 0 līdz +2 sekundēm diennaktī. 

Lai sasniegtu tik ievērojamu rezultātu, OMEGA bija nepieciešams no jauna "izgudrot velosipēdu", izmantojot tādus tehniskos resursus kā Swatch Group un hronometrisko mehānismu OMEGA precizitāti un stabilitāti. Par inovatīvu risinājumu kļuvusi pilnīgi jauna balansējoša atspere Si14, kas ļauj pulksteņa lietotājam regulēt tās stiprinājuma stingrību, izmantojot regulēšanas mehānismu. 

Šī jaunā pieeja, kuras pamatā ir augstas precizitātes šarnīrveida konstrukcijas dizains ar elastīgiem gultņiem, ir lielisks piemērs OMEGA vēlmei strādāt ar jaunām idejām - panākt progresu, pieņemot izaicinājumus. 

RAKSTS UN KRĀSA 
Slāņveida ciparnīcā ar antimagnētisko izturību ir attēlots šūnu dizains, kas komplimentē koncepta pulksteni, kas izturējis 160 000 gausu lielu magnētisko indukciju. Melni dzeltenā svītrainā skaitītāja rādītājs, kad pulkstenis rāda plkst. 09:00, atgādina Seamaster Aqua Terra >15'000 GAUSS modeļa dizainu. 

ZAIGOJOŠS PĀRKLĀJUMS DZELTENĀ KRĀSĀ
Melnie, pulētie bultveida rādītāji ar slīpām malām pildīti ar Super-LumiNova, kas atstaro dzeltenu mirdzumu. Šāda krāsu gamma izmantota arī "Speedmaster" un "Super Racing" modeļu ciparnīcas uzrakstiem. 

BEZELIS 
Speedmaster Super Racing izceļas ar melnās keramikas bezeli ar tahimetra skalu, kas apdarināts ar dzeltenu Grand Feu emalju. Ciparnīcai ir šūnveida raksts un šiem modeļiem raksturīgā minūtes skala, kas atgādina sacīkšu automašīnas spidometru. 

SKAITLIS 10 
Datuma loga plkst. 06:00 atainojums regulāri atgādina par Seamaster Aqua Terra >15'000 GAUSS izlaišanu 2013. gadā. Skaitlis 10, kas parādās reizi mēnesī, ir drukāts tādā pašā fontā kā uz Speedmaster logotipa. 

LIELISKS DIZAINS OMEGA 
kolekcijas eksemplārs tiek piegādāts Speedmaster pulksteņa futlārī, greznotā ar melnu šūnu rakstu un dzeltenām šuvēm. Komplektā futlārī ir dzelteni melna svītraina NATO siksniņa un rīks tās nomaiņai. 

 

OMEGA Speedmaster Super Racing -----> 


OMEGA prezentē jaunumu